maandag 29 mei 2017

Geen miljonair geworden...

Ik had een klein beetje hoop op een leuk bedragje, door de speciale trekking van afgelopen zaterdag van de staatsloterij. Omdat deze organisatie ooit de boel bedonderd heeft, was het goedkoper voor hen om een gratis loterij te organiseren dan de schadeclaims af te wachten natuurlijk.
Vroeger heb ik ooit wel eens meegespeeld, daarom kreeg ik twee gratis loten. Mijn prijs was...

Niks, noppes, nada!

Helaas pindakaas.

Wat ben ik blij dat ik daar dus niet elke maand aan meedoe. Met elke maand misschien die kleine hoop op een prijsje, maar gegarandeerd de kosten van het meespelen. Die altijd best wel in de cijfers lopen.

Toch was het natuurlijk leuk geweest om iets te winnen. Genoeg ideeën om het geld voor te gebruiken. Nieuwe keuken, aflossingen hypotheek, andere auto etc. En er zijn nog genoeg plekken ter wereld waar ze mijn geld wel zouden kunnen gebruiken! Zeker omdat ik pas in Afrika ben geweest, en ik daar genoeg ellende heb gezien. Elk leven dat je zou kunnen veranderen is mooi meegenomen. Nu doe ik dat op kleine schaal, maar hopelijk kan het later nog eens op grotere schaal. Dat is wel mijn droom in elk geval.

Dagdroom jij wel eens van een groot geldbedrag? Wat ga je ermee doen dan?

8 opmerkingen:

 1. Wij doen ook niet mee aan loterijen. Het kost je gegarandeerd geld en de kans dat je wint is echt nihil... Ik heb er niks mee, ben tevreden met wat we hebben ;)...
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Jammer he. Vraag me af of alle prijzen er wel uit zijn gegaan.

   Verwijderen
 3. Haha, jij ook al niets. Wij ook niet. De kans was ook wel heeel klein he. Maar inderdaad, dat dacht ik ook: goed dat ik hier geen geld aan uit geef.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben niet meegedaan . En eerlijk gezegd deden we dat vroeger ook al haast nooit soms met oud en nieuw.
  Fijne dag gr Henriette
  www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet meedoen zorgt er in elk geval voor dat je geen valse hoop hebt!
   Fijne dag!

   Verwijderen