dinsdag 21 maart 2017

Wel of niet op de vrijmarkt?

Normaal gesproken ben ik zelf groot fan van de vrijmarkt. Ik koop graag allerhande nuttige zaken voor een prikkie! Elk jaar op Koningsdag ben ik van de partij!

Nu ben ik geleidelijk aan weer aan het opruimen thuis, en we hebben veel speelgoed, boeken, spelletjes, puzzels etc. over. Ik vraag me af of ik dus dit jaar beter niet zelf op de vrijmarkt kan gaan staan! In de hoop een extra zakcentje te verdienen natuurlijk.

Sommige dingen heb ik ook al een tijdje op MP gezet, maar het loopt niet hard. Deze maand pas 3 dingen verkocht (en nog niet op mijn doel voor deze maand).

Dat is op zich niet erg. Meestal geef ik het dan weg aan andere mensen via de weggeefgroep in mijn buurt. Maar omdat het nu vrij veel is, en in een korte periode verzameld kan ik natuurlijk het proberen te verkopen op de vrijmarkt.

Wat zou jij doen?
Sta je wel eens op de vrijmarkt? Moeite waard of niet?


2 opmerkingen:

  1. Absoluut doen! Ik probeer ieder jaar op Koningsdag of tijdens de Rommelroute hier in de wijk met kleding en speelgoed te verkopen. Erg afhankelijk van het weer of ik ga! Het is een leuk extraatje voor ons dat weinig tijd kost en mijn meiden ook geweldig vinden. De meiden krijgen het geld voor het speelgoed in hun spaarpot en mama het geld voor de kleding. Doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nee! zie tniet zitten... hele dag in mn uppie daar zitten ? wil op koningsdag gewoon leuke dingen doen met mn kinderen (en bij hen hangt t heel erg af van hun bui of ze dat volhouden of niet :p dus neem dat risico gewoon niet om met overprikkelde boze dochter te zitten terwijl we t superleuk kunnen hebben in de speeltuin in t dorp die altijd spelletjes organiseert op koningsdag)

    BeantwoordenVerwijderen