woensdag 15 maart 2017

Ideale dinsdag

Mijn jongste ging op dinsdagochtend naar de peuterspeelzaal. Dus dat betekende twee en een half uur tijd voor mezelf. In eerdere weken vloog die tijd voorbij, en had ik het zo druk met dingetjes in huis of de voorbereiding van mijn workshop (later daarover meer), dat ik de tijd zo vol had. Bovendien had ik niet het gevoel dat ik echt die tijd voor mezelf had gehad. Hoewel hij telkens moe terugkwam van de PSZ, sliep hij toch niet in de middag, of maar een half uurtje. Niet handig.

Afgelopen dinsdag was het gelukkig anders. Zodra ik thuiskwam trok ik m'n hardloopkleding aan en ging ik even 20 minuten naar buiten. Daarna lekker douchen en helemaal fris begon ik aan een bakje koffie later op de ochtend. Tussendoor even een wasje en toen nog even iets inleveren bij K.iala vanwege een verkoop op marktplaats. Snel brood halen, want dat was bijna op en toen was ik precies op tijd bij school om hem op te halen.

Op de fiets en thuis kreeg ik hele verhalen, waarvan ik maar de helft begreep. Na een broodje pindakaas en een flesje melk ging hij slapen! Dus nog meer tijd voor wasjes en eindelijk weer eens tijd voor m'n blog.

Dus ik probeer er even een paar blogjes uit te knallen.


2 opmerkingen: