maandag 1 augustus 2016

Pure winst ;)

Ik kocht een schattig groen/rood/plastic huisje voor in de tuin. Veel werk om uit elkaar te halen bij de bewuste moeder, en dus ook veel tijd om het weer in elkaar te zetten. Denk wel 2x30 min. Ik betaalde er 15 Euro voor.


Eenmaal ter plaatste bleek het huisje beschadigd, en viel hij dus wat tegen. Maar deze moeder zag eruit alsof ze het niet breed had, en de verhalen over haar leven waren ook niet mis. Dus ik slikte m'n commentaar in, en betaalde braaf de vraagprijs.

Thuis zette ik dat ding dus in elkaar, liet de kinderen er lekker de tekeningen afpoetsen (spelen met water is toch 'the bomb') en klaar.
Ze speelden er die dag in.

Daarna niet meer. Ik liet ze erin picknicken, dat hielp niet. Hoewel ze het toen eventjes heel cool vonden.
De zandbak had ik weer in de tuin gezet, omdat het zomer was en opeens werd ik een beetje gek van de beperkte ruimte. Zo weinig ruimte. Dat huisje moest maar weer weg.

De kinderen waren het ermee eens, en hup weer op marktplaats. Omdat ik graag m'n betaalde prijs eruit wilde krijgen, zette ik 'm voor 25 Euro online.

Verkocht! Om lief te zijn voor die dame hebben m'n mannen 'm uit elkaar gehaald en zo kregen we er een leuk bonusje bij. Het geld staat nu rente te trekken op de spaarrekening tbv een aflossing van de hypotheek. Zo liep het toch nog goed af.

Heb jij wel eens zo'n mazzeltje gehad bij een verkoop?

4 opmerkingen:

 1. Lekker! Ik heb laatst een tafeltje verkocht voor €30, dat ik bij de Kringloop had gekocht voor €17,50. Dat was ook wel even fijn, want meestal geef ik er nog net niet op toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi mazzeltje. Idd, soms moet je inleveren op doorverkopen.

   Verwijderen
 2. Ja ik heb een keer skeelers gekocht voor 20, maar ze pasten niet. Verkocht voor 30, dus uiteindelijk m'n verzendkosten er ook nog ruim uit

  BeantwoordenVerwijderen