woensdag 8 juni 2016

Wit op marktplaats

Afgelopen week kocht ik wat op marktplaats voor m'n oudste zoon. De aanbieder had nog meer in zijn maat voor lage prijzen, dus ik kocht er nog een witte blouse met leuke afbeelding bij. Wrong!

Alles kwam vandaag aan, en de blouse heeft 2 vlekken! Een aardbeivlek aan de kleur te zien, en een pennestreek. Ik betwijfel of het er nog uit zal gaan, dus ik baal wel een beetje. Ik ben er weer ingetrapt, want op de foto zag je natuurlijk niks. 

Blijkbaar heeft niet iedereen dezelfde standaard van kleding aanbieden op zo'n site. Ik zou nooit spullen met vlek verkopen. Dat vind ik gewoon niet netjes. Ik heb wel eens een koop afgeblazen omdat iets er toch minder mooi uitzag dan ik had verwacht. Jammer dan.
In het vervolg koop ik geen witte dingen meer op marktplaats, dat lijkt me duidelijk. 

Ben jij wel eens de mist ingegaan met je aankoop op een 2e hands site? 

6 opmerkingen:

 1. Met kleding koop ik het meestal alleen als de kaartjes er nog aan zitten, maar zelfs dat is geen garantie. Het is mij ook net wat te vaak in mijn omgeving voorgekomen dat mensen er idd andere standaarden op na hielden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hm ik koop zelfs nieuw liever geen witte kleding voor mijn (jongste) kinderen hoor, vanwege dat enorme snelle vlekgevaar:-)
  Maar wellicht krijg je de vlekjes er wel uit met wat van dat vlekkenspul?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ga het proberen. Ik ging overstag omdat het zo'n leuk bloesje was. Zelf koop ik nieuw geen witte dingen voor de kinderen :)

   Verwijderen
 3. Het blijft altijd een gok. Kun je geen bleekmiddel op de vlekken doen? Ik had een witte broek met een leren stukje bij de riem. Na het wassen een bruine vlek op de broek. Stuk met tornmesje er af gehaald en bovenkant in de glorix. Helemaal weer schoon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook een goede tip. Ik ga het proberen als vlekkenspul niet werkt!

   Verwijderen
 4. Daarom koop ik ook nooit kleding op MP. Vaak is het in de uitverkoop nog goedkoper.

  Zelf verkoop ik alleen spullen op MP die echt nog goed van kwaliteit zijn. En als er wel een krasje op een meubelstuk of een kinderfietsje zit dan vermeld ik dat ook eerlijk in de advertentie.

  Als er vlekken of gaten in kleding zitten, gaat het spul bij mij naar de textielbak, is het nog goed maar niet goed genoeg voor de verkoop omdat het bv al wat ouder is of van een winkel als ZM dan gaat het naar Roemenie en de echt mooie kleding die nog als nieuw is probeer ik via een tweedehands kledingwinkel met inbreng te verkopen.

  N.

  BeantwoordenVerwijderen