donderdag 2 juni 2016

Niet spannend

Op hypotheekgebied heb ik niet veel spannends te melden. Voorlopig blijven we even sparen om onze buffer met 2500 Euro te laten groeien. Pas wat daarboven overblijft lossen we extra af. Vanaf 1 juli zou de laatste aflossing verwerkt moeten zijn, maar daar merken we nu nog niks van.

Qua hardlopen ben ik lekker bezig. 2 a 3 keer per week loop ik m'n Evy-lesje. Ik heb les 12 deze week gedaan en mag dus door naar les 13. Die is wel echt weer een tandje meer zag ik, dus misschien doe ik voor de zekerheid les 12 nog een keer. Beter iets te langzaam opbouwen dan iets te snel, toch?

Mijn moestuin begint zich te vullen, en de plantjes groeien gestaag door. Binnenkort zal ik hier een blogje over schrijven, met foto's.

Ondertussen solliciteer ik wat, wacht ik af op wat ik nog in de pijplijn heb zitten. Heb wat gezellig afspraken met mensen en ik probeer op te ruimen in huis. Een en ander kan wel weg, maar niet zoveel als ik hoopte. Soms duurt het ook lang voordat mensen het op komen halen ofzo, dus dan ligt het me eigenlijk in de weg! Zodra ik besloten heb dat het weg kan, moet het eigenlijk ook binnen 2 dagen weg zijn. Herken je dat?

Ik heb wat boeken weggedaan, kleding aan verschillende doelen gegeven en geleende spullen gaan terug naar de eigenaars. Ik heb een aantal dingen op marktplaats gezet en ik heb een 'extra schuur' gekocht zodat ik minder last heb van de troep in de schuur. Zie foto.Wat doe jij zoal deze dagen?

2 opmerkingen:

  1. Weer lekker bezig! Ik heb ook flink veel gelopen deze dagen. En nog wat leuks gedaan, maar daarover heb ik voor morgen een blogje klaarstaan :)

    BeantwoordenVerwijderen