vrijdag 10 juni 2016

Extra inkomsten?

Af en toe blog ik even over de extra inkomsten die ik heb. Zo weet je dat je niet de enige bent die (nog) niet rijk wordt van bloggen of vragenlijsten invullen.. Omdat mijn huis al vrij leeg is, levert marktplaats ook geen gouden bergen meer op. Voor jou misschien nog wel?

Marktplaats loopt hier redelijk momenteel. Er staat merkkleding op, wat boeken en wat babyspul maar niet heel veel interesse. Vaak na een bod, geen verdere reactie meer.

Ik verkocht nog wel afgelopen week een speel-tentenset met tunnel. Zeg maar twee tentjes met daartussenin een tunnel om doorheen te kruipen. Ik had dat vorige zomer gekocht om de kinderen wat extra speelplezier te gunnen, maar ze speelden er nauwelijks mee. Het vulde wel mijn hele woonkamer. Dus na twee keer opzetten was ik er wel weer klaar mee, en besloot het ding te verkopen. Ik had geluk, kon het weer verkopen voor de aankoopprijs (18 Euro). Het compenseerde voor de aankoop van mijn extra schuurtje in de tuin ;)
Toch zet ik die 18 Euro ook maar op mijn aflos-spaarrekening. Binnen is binnen natuurlijk.
Vergeet ik bijna mijn 5 Euro voor het fitbit-snoertje. Die verkocht ik gister.

Panelwizard betaalde deze maand 14,20 Euro uit. Mede dankzij een paar mensen die zich aan hebben gemeld. Hiervoor ontving ik 1 Euro bonus per persoon die ook echt mee gaat doen met enquêtes invullen. Dit gaat ook naar diezelfde rekening. Voor de volgende periode staat alweer 2,00 Euro klaar, maar die zal pas in november uitbetaald worden.

Verder geen extra inkomsten. Ik verwacht binnenkort via euroclix de 1000 clix mijlpaal te halen, maar ik spaar vermoedelijk nog even door tot 2000 clix, ivm een gunstigere wisselkoers. 1000 clix is 10,00 Euro en 2000 Clix 25,00 Euro. Nu heb ik 986 clix.

Hoe gaat het bij jou met de clix of extra inkomsten?

6 opmerkingen:

 1. Kijk, dat tikt toch weer leuk aan!

  Met het invullen van vragenlijsten, zoals via Euroclix, ben ik gestopt. Mijn creditkaart is daar nog wel aan gekoppeld. Veel opleveren doet het niet. Op mijn blog kijkt Google Adsense mee, maar hierover is het - begrijp ik - niet toegestaan om hier mededelingen over te doen ;-) De bol.com widget levert heel sporadisch iets op, maar ja, wat wil je ook met een blog over besparen :-)

  Wel neem ik eens in de zoveel maanden deel aan een (groep)gesprek van een bekende marketeer. De inkomsten voor een gesprek van 2 uur liggen meestal tussen de 50 en 60 euro. Het is leuk om te doen en qua tijdinvestering zet het meer zoden aan de dijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook google adsense, maar nog geen uitbetaling gehad. Onze zuinige lezers klikken niet zo vaak ;)

   Verwijderen
 2. Ik ben altijd wel blij met de resultaten van Google Adsense.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja logisch! Jij hebt ook echt een enorm uitgebreide site en bovendien is het je werk toch? Super toch, dat dit zo kan?!

   Verwijderen
 3. AdSense begint bij mij ook leuk mee te tellen per maand ook al hebben we nog niet genoeg om uit te laten betalen. Daarnaast bij euroclix weer over de 2000 clip gegaan, maar die laten we nog staan tot het hoger wordt.
  Verder nog 25€ verdiend met het verkopen van bordspelletjes die we nooit spelen. Dat zit in een fysiek potje om in de vakantie wat leuks mee te doen

  BeantwoordenVerwijderen