dinsdag 19 april 2016

Euroclix, een geldmachine?

Sinds begin maart ben ik lid van Euroclix. Ik herinner me nu weer waarom ik ooit met Euroclix ben gestopt. Het ging tergend langzaam! En dat is nog steeds zo.

De afgelopen maanden heb ik niet enorm veel online gekocht, en dus ook geen extra clix kunnen ontvangen hierop. Bij bol kocht ik een tijdje geleden best een aantal producten, totaal 40,- Euro, en daar kreeg ik welgeteld 13 clix over. Niet echt de moeite waard zou ik zo zeggen...

Lotteryclix kost je elke dag de moeite van 1 klik, en tot nu toe heeft het me een keer een 'winst' van 1 clix opgeleverd. Dus dat doe ik nu ook niet meer.

Natuurlijk, als jij heel veel mensen hebt aangebracht en zij doen ook lekker veel met Euroclix, dan is het de moeite waard. Want je krijgt een percentage van de punten die zij sparen. Dus in mijn geval is in10jaarfo.blogspot.nl slapend rijk aan het worden van alle clix die ik verdien ;) (Grapje)
En iedereen die zich aanmeld via jou, levert de welkomstbonus van 150 clix op. Dat tikt wel lekker aan natuurlijk.

Mogelijk ga ik er dus weer mee stoppen, zodra ik 1000 Clix heb bereikt en een eerste uitbetaling kan laten doen (10,- Euro). Ik twijfel er nog over.

Hoe kijk jij hier tegenaan? Wat maakt het voor jou de moeite waard, of niet?

6 opmerkingen:

 1. Ok het gaat niet zo heel snel maar met de onderzoeken schiet het ook wel weer op! Soms zelfs van 150 clix.. Gewoon geduld hebben en het gaat steeds sneller! Doe je ook vinden.nl gebruiken? Daar kun je ook best veel mee verdienen. Gewoon aanmelden en zoeken via vinden.nl ipv google:) Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hetzelfde. Ben al gestopt met zo'n ander spaarprogramma en met enquêtes invullen. Ik heb er bijna 3000 en ga ook stoppen. Geen zin meer in al die mailtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het heel kort gehad maar me snel afgemeld. Het was niet mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met 3 kids vind ik het moeilijk oordelen, maar als je meer geld wilt genereren dan zul je toch aan de bak moeten of manlief brengt substantieel voldoende binnen dat dat niet nodig is. Als blogjournaliste zul je de kost niet kunnen verdienen, klik? Kom in beweging om die hypotheken weg te werken of je kiest gewoon voor de kids de komende tijd, maar dan niet mokken. Afgezien daarvan lees ik je vloeiende blogs graag, die zal ik dan gaan missen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Anoniem
   Als blogjournaliste kan ik zeker geen brood verdienen. Zelfs als 'gewoon' journaliste bijna niet. De banen liggen niet voor het oprapen in mijn branche (toen ik begon met studie wel, bij afstuderen niet meer ivm crisis).
   Veruit de meeste van mijn jaargenoten hebben ook geen baan in de journalistiek, maar hebben hun 'bijbaantje' uitgebouwd of zijn leer-werk trajecten gaan doen. Daar sta je dan met je hbo diploma.. Dus ik ben zeker op zoek naar andere mogelijkheden.

   Verwijderen