dinsdag 14 juli 2015

Kluskabouters

We zijn begonnen hoor. Met klussen. Ons doel is om binnen twee weken onze kozijnen aan de buitenkant te hebben voorzien van mooie lagen verf. Sommige delen zijn slecht bijgehouden, dus moeten echt helemaal kaal en twee lagen grondverf en drie lagen verf. Gelukkig is dat lang niet overal zo, en kunnen andere delen dus wat sneller af zijn.

De kop is eraf. Vandaag heeft manlief al een heel groot deel geschuurd. Morgen een eerste laagje grondverf, en de volgende dag natuurlijk de volgende laag. Hopen dat het weer meewerkt. Vandaag was het behoorlijk regenachtig, maar dit was niet voorspeld. Dit maakte voor nu gelukkig niet uit.

Het zou fijn zijn als we sneller klaar zijn, zodat we nog tijd hebben voor klusjes die nog liggen te wachten.
Planken in de slaapkamer, plantenrek in de tuin, de schuur ombouwen zodat we meer effectieve ruimte hebben, een schilderijtje in de tuin, de zolder deels leeghalen ter voorbereiding op de dakkapel, een kastje schuren en schilderen etc. De lijst is in werkelijkheid nog een stuk langer natuurlijk...

Wanneer neem jij tijd om achterstallige klusjes te doen? Zitten jullie 'zaterdagen' ook altijd zo vol, dat voor klussen geen tijd is (of geen zin...want het is zo druk elk weekend)

1 opmerking:

  1. zoveel klussen zijn er niet bij een huurhuis.. wel zat mn weekend altijd bomvol huishouden, dus nu besloten een hulp te nemen zodat ik weer eens toekom aan de kinderen, mezelf, opruimen, andere klusjes.. etc.

    BeantwoordenVerwijderen