maandag 27 juli 2015

Dakkapel voorbereidingen

We kregen pas een bericht van het bedrijf dat onze dakkapel komt plaatsen over een paar maanden. In dit bericht stond hoeveel wij op die bewuste dag moeten pinnen bij plaatsing, hoe het er precies uit komt te zien etc. Bijgevoegd was een hele bijlage met 'voorbereidingen'.

Natuurlijk weet je de meeste dingen wel. Maar het was toch even schrikken om het zo zwart op wit te zien staan. Het is echt een hele hoop werk! Alle vloerbedekking moet eruit, elektra wat in de weg zit moet verwijderd worden. De aftimmering die om de dakramen heen zit moet er helemaal af. (Balen!) 
Er mogen geen spullen meer in de ruimte staan. (ohoh) In ons geval moeten behang en schotten ook verwijderd. Je moet 2 parkeerplekken hebben gereserveerd voor de aanhanger, container en ga zo maar door. 

We hoopten eerst dat we nog wel een aantal zware dingen konden laten staan, in de hoek en goed afgedekt natuurlijk. Helaas gaat dat dus niet door. Mag manlief weer een vriendje optrommelen die even een uurtje komt helpen sjouwen. En nog een ritje naar de vuilstort om alles af te voeren. Of twee!

1 opmerking:

  1. Goh wat zul je een extra ruimte maken met een dak kapel, maar wat zal je even een puinhoop hebben daar voor.
    Succes er mee.

    BeantwoordenVerwijderen