zondag 31 mei 2015

Besparen bij de drogist

Ik keek eens door mijn badkamerkastje heen, en zag een hoop zaken die je eigenlijk niet nodig hebt. Of niet zo erg nodig. Mocht je inkomen enorm dalen, dan kun je nog een behoorlijke besparing maken op het gebied van drogisterijartikelen. 

Wat is pure luxe? 

- Eau de toilette (voor de meeste mensen niet echt per se noodzakelijk, toch? Wel duur!)
- wc blokjes 
- wc verfrisser (lucifer werkt ook)
- bodyscrub, voetenscrub, face scrub
- voeten crème, been gel
- gezichtsmaskers, haarmaskers
- massage olie 
- mondwater
- anti klit spray (die heb ik altijd...) 

Producten als bodylotion en conditioner, of dagcremes/nachtcreme zijn denk ik persoonsafhankelijk. Er zullen altijd wel goedkopere alternatieven zijn vermoed ik. Maar de een heeft het wel echt nodig, een ander misschien niet.

Toch denk ik dat je door bovenstaand lijstje niet meer aan te schaffen, je gemiddeld wel heel wat kunt besparen op jaarbasis. Wat denk jij? Zijn er nog producten die je echt niet kunt missen?

3 opmerkingen:

  1. Het meeste kan ik wel missen, behalve shampoo en conditioner. Overigens kun je in plaats van scrub ook koffiedrab als scrub gebruiken! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. heb ik wel eens gehoord ja, koffiedrap als scrub ;) Maar nooit geprobeerd.. Jij wel?

      Verwijderen
  2. veel van die dingen gebruik ik niet idd.. en veel in mn kasten staat te wachten tot het ooit gebruikt wordt.. veel gekregen en zonde om zomaar weg te gooien... geef al veel weg aan mn zusje of via een fb groep ;) maar sommige dingen denk ik dat ik t ooit nog wel ga gebruiken of is als voorraad.. en bijv bodylotion gebruik ik alleen in de zomer omdat ik dan echt droge plekken heb op mn knieen, ellebogen en sinds dit jaar ook opeens op de bovenkant van mn voet.. daar smeer ik dus wel :) (maar vergeet t vaak.. dus t gaat nog niet snel op)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!