donderdag 31 juli 2014

Extra inkomen is 'hot'

Laatst schreef ik over extra inkomen vergaren. Nu bleek dat daar veel mensen in zijn geïnteresseerd. Het is een 'hot' topic. Misschien omdat het crisis was/is (daar zijn ze nog niet helemaal over uit geloof ik).
Ik merkte het aan extra veel bezoekers op mijn blog en veel reacties (maar dan op mijn fb). Blijkbaar vinden mensen het handiger te reageren op fb, dan op een blog. Haha, helaas voor mij, want nu 'scoort' mijn blog daardoor minder goed in google.

Maar het is dus een onderwerp wat leeft. Rentenieren, passief inkomen verwerven, allerlei manieren om niet te hoeven werken. Op andere blogs heb ik de afgelopen weken ook dit soort onderwerpen gezien. Soms al van 2 jaar geleden, soms recenter.
Mensen die met klik-programma's geld proberen te verdienen, of met linkjes op hun blog, of mensen die een E-book hebben geschreven en royalties ontvangen. (weinig hoor!) Mensen die graag slapend rijk willen worden. Nou, helemaal slapend gaat dat dus niet. Vaak moet je er eenmalig heel veel tijd in steken (E-book), of met regelmaat een klein beetje tijd (zoals met klikken in e-mails), of veel geld ergens instoppen, of heel veel geduld hebben. Snel rijk worden is er niet bij.

De echt gouden tip ben ik nog niet tegengekomen. Maar misschien hebben mijn eigen lezers die?

2 opmerkingen:

  1. Goed slapen bevordert wel je levensgeluk en dat is goud waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jazeker! Slaap is kostbaar, en dat merk je vooral op de momenten dat je slecht slaapt...

    BeantwoordenVerwijderen