donderdag 21 februari 2013

Rechterhersenhelft ontplooien

In een poging om mijn creativiteit te ontplooien/weer nieuw leven in te blazen heb ik een workshop Zpagetti haken gedaan. Ik had geen idee of ik het zou kunnen, maar dacht: ik probeer het gewoon. Luk thet niet, dan heb ik gewoon een leuke avond gehad met overheerlijke appeltaart. Ik heb wel eens gehoord dat als je stress ervaart, je weinig creatief kunt zijn. Nou ik wilde graag wat creatiefs gaan doen om juist te ontspannen.

De hele avond aan de slag geweest en weinig opgeschoten eerlijk gezegd. Het doel was een tas. Toen het een tijdje laten liggen en na een week weer mee verder gegaan. Lukte echt niet. Het ging krom staan en zag er heel raar uit. Alles uitgehaald! Dat vond ik echt moeilijk, want ik houd van resultaat! En liefst ook snel resultaat...
Maar, vol goede moed opnieuw geprobeerd en het is gelukt! Wohoo! Daarna zelfs nog een klein tasje gemaakt in een middagje. En als bonus heb ik in het proces van proberen, maken, uithalen, opnieuw proberen, slechte patronen etc veel over mezelf geleerd. Dat is misschien nog wel het mooiste gebleken.

1 opmerking: