woensdag 5 september 2012

Niet zwanger- tijd voor iets nieuws

Vandaag bedacht ik me hoe heerlijk het is om niet zwanger te zijn. Emotioneel stabiel, vol energie en lichamelijk tot alles in staat: HEERLIJK!
Ook de mogelijkheid om weer meer naar buiten gericht te zijn, is heel leuk! Niet langer de focus op thuis, babystuff etc. Tijd voor nieuwe dingen!
Daarom toch maar aan deze blog begonnen. Ik denk er al een tijd aan, heb ook regelmatig -mijns inziens- leuke schrijfideeën maar het kwam er maar niet van. Pas geleden zei iemand nog, een man notabene, "waarom ga je niet bloggen over moederschap en alles wat erbij komt kijken?".
Tja, waarom eigenlijk niet?

Tijdens onze vakantie had ik geen laptop of schrijfblok mee. Na een week miste ik het echt! Geen kansen om mijn hersenspinsels te verwoorden, lastig vond ik dat. Dus toch maar een schrijfblok gehaald en m'n hoofd leeggemaakt. (Wist je trouwens dat de Fransen niet aan schrijfpapier met lijnen doen? Ze hebben alleen maar vakjes, grote vakken en kleine vakken. Ik kon in een hele grote Intermarché maar een lijntjesblok vinden, dat noemen ze een correspondentieblok.)
Mijn observaties van het campingleven zal je binnenkort nog wel voorbij zien komen.

Schrijven is blijkbaar toch wel 'mijn ding'. Nu maar hopen dat lezen jullie 'ding' is ;-)

1 opmerking:

Leuk dat je reageert!